Kompetencespillet

Hvad handler det om?
Kompetencespillet er et underholdende spil, der lægger op til dialog om bonuskompetencer, hvordan de udvikles, f.eks. via foreningens aktiviteter, og hvad de kan bruges til i forskellige funktioner i foreningen og/eller i forskellige job.

Bonuskompetencer er de kompetencer, man får som en sidegevinst, samtidig med at man f.eks. dyrker en interesse eller engagerer sig i foreningsarbejde:

• Sociale kompetencer
  • Læringskompetencer
  • Kreative-innovative kompetencer
  • Kommunikative kompetencer
  • Selvledelseskompetencer
  • Interkulturelle kompetencer
  • Organisatoriske kompetencer
  • Demokratiske kompetencer

Kompetencespillet gør deltagerne klogere på, hvad realkompetencer er, og hvilke kompetencer den enkelte og gruppen har. Det kan f.eks. bruges som en del af lederuddannelse eller ved udvikling af nye aktiviteter i foreningen.

Kompetencespillet kan spilles af 3-6 personer.

Download Kompetencespillet og spilleregler her